A másik bárány

  • Írország The Other Lamb (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

Selah, a kamaszlány távol a világtól, egy eldugott női szektában nőtt fel. Az erdei kommuna vezetője a messianisztikus Pásztor, aki a rituális kultusz jegyében uralja a csoport tagjait, s egyszerre védelmezőjük, tanáruk, és szeretőjük. A karizmatikus vezető éveken át bizarr rendben gyűjtötte maga köré a nőket: többségük a férfi felesége, vagy a lánya. Selah, a többiekhez hasonlóan elvakultan szereti és hisz a férfinak, aki külön kitünteti figyelmével a tiszta és érintetlen lányt. A nővé érés küszöbén azonban elkerülhetetlen az ő feleséggé válása is. A lányt sötét, véres rémálmok és víziók kezdik gyötörni, amitől lassan megkérdőjelezi a hitét és a világa brutálisan hullik darabokra. (Vertigo Média)

(több)

Recenziók (2)

Marigold 

az összes felhasználói recenzió

angol The Other Fail. A visually first-class menstrual horror / outdated, convulsive feminist fable about liberating oneself from male oppression and finding a female wolf. Szumowská and Englert are a well-matched pair - I would hang that poster somewhere - but I wouldn't frame the terrible screenwriting and bad acting. The occasional glance at the radicalism of the Antichrist and the detachment of the first series of Top of the Lake only highlights how shallowly and harmlessly this lamb roars. ()

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol Visually, there is nothing to criticize about The Other Lamb. The unsettling atmosphere that accompanies the action also has something to it. However, the behavior of most characters is so irritating that I just can't get past it somehow. (45%) ()