Tartalmak(1)
Minden tájnak megvannak a maga különlegességei. A Langhe, a dél-piemonti dombvidék. Viola Castello és Levice, Barolo és Castel Rocchero között ezek a specialitások a szarvasgomba, a mogyoró és a vörösbor, melyek olyan ételeket adnak, amelyek sokat elárulnak Olaszország második legnagyobb régiójának történelméről, kultúrájáról és hagyományairól. Nyersen vagy sülve, héjjal vagy héj nélkül, köretként, levesként, sörként vagy süteményként - a piemonti konyha elképzelhetetlen gesztenye nélkül. (MTVA)
(több)Galéria (6)
Photo © ARTE France
![Ízes Itália - Piemont - A Langhe - Filmfotók](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w663/files/images/film/photos/163/723/163723113_960982.jpg)
Photo © ARTE France
![Ízes Itália - Piemont - A Langhe - Filmfotók](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w663/files/images/film/photos/163/723/163723114_03a159.jpg)
Photo © ARTE France
![Ízes Itália - Piemont - A Langhe - Filmfotók](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w663/files/images/film/photos/163/723/163723115_36f4f7.jpg)
Photo © ARTE France
![Ízes Itália - Piemont - A Langhe - Filmfotók](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w663/files/images/film/photos/163/723/163723116_86d076.jpg)
Photo © ARTE France
![Ízes Itália - Piemont - A Langhe - Filmfotók](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w663/files/images/film/photos/163/723/163723117_42134b.jpg)
Photo © ARTE France
![Ízes Itália - Piemont - A Langhe - Filmfotók](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w663/files/images/film/photos/163/723/163723118_1d5c9f.jpg)