Szörnyek nyomában

(sorozat)
  • Egyesült Államok In Search of Monsters

Tartalmak(1)

1. Jeti: Szakértők vitatják meg a világ leghíresebb élőlényét, a jeti jelenségét. A nemrégiben feltárt bizonyítékok egy sokkal vadabb teremtményt lepleznek le, mint azt korábban hitték.
2. A Loch Ness-i szörny: Szakértők egy új elméletet vizsgálnak meg Skócia Loch Ness-i szörnyével kapcsolatban. Lehet, hogy nem valódi, de elképzelhető, hogy sokkal veszélyesebb, mint valaha gondolták.
3. Lepkeember: Paranormális kutatók egy csoportja a lepkeember jelenségét kutatják. Olyan elméleteket vizsgálnak meg, amik szerint a legendás élőlény egy rendellenesség az evolúciós láncban.
4. A Jersey-i ördög: Paranormális nyomozások lenyűgöző új bizonyítékot tárnak fel a Jersey-i ördögről, egy szörnyről, ami a New Jersey-i Pine pusztaságon portyázik.
5. A wendigo: Paranormális nyomozások egy merész új elméletet tárnak fel a wendigo eredetéről. Vajon igazak ezek az emberevő vággyal rendelkező, rémisztő lényről szóló történetek?
6. A jeti: Szakértők döbbenetes új DNS-bizonyítékot vizsgálnak meg, ami szerint a világ egyik legnehezebben fellelhető lénye, a jeti Amerikában tartózkodik, és nem evilági.
7. A Bray Road-i szörnyeteg: Szakértők új bizonyítékokat tárnak fel a Bray Road-i szörnyeteg terroráról. Tényleg egy ember-farkas keverék terjed az Egyesült Államokban?
8. Chupacabra: Szakértők új bizonyítékot vizsgálnak meg, ami bizonyíthatja, hogy a Chupacabra néven ismert, legendás vérszívó bestia valódi, és két változat van a lényből!
9. Az Ozark üvöltője: Nemrég feltárt hangfelvételek és döbbenetes fotók jelenthetik az eddigi legdöntőbb bizonyítékot, hogy az ozarki üvöltő démoni eredetű.
10. A vietnami Batutut: Új bizonyíték támasztja alá, hogy egy vietnami háborús pilóta egy titkos szállítmánnyal térhetett haza. Szakértők meg próbálják megtalálni a hiányzó láncszemet az evolúcióban. (Discovery Science)

(több)