Tartalmak(1)

Ki hitte volna, hogy a festői szigeten álló gyógyszállóban Hercule Poirot "életére törnek", aki súlyfeleslege miatt érkezett ide egészségügyi gyógykezelésre? A galád tett közvetett elkövetője nem más, mint Miss Lemon, Poirot titkárnője, aki szigorú diétára és egy középkori kínzással felérő gőzterápiára utalja be főnökét, ráadásul Hastings kapitányt is a nyakába varrja. A hotelbe érkező illusztris vendégek között van a hírhedt férfifaló ex-színésznő, Arlena Stuart is, akit látványos megvetéssel fogad az úri társaság. Mint kiderül, a vendégek többsége nem csak hírből ismeri a hölgyet, akit nem sokkal később, egy verőfényes napon holtan találnak a parton. Poirot nyugalmasnak eddig sem mondható "nyaralása" egyszeriben izgalmas nyomozássá alakul át... (Fantasy Film)

(több)

Recenziók (2)

Marigold 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol Solid and conservative work on the part of the director, a traditional concert by Suchet and a rather toiling, but all the better gradating plot in terms of the script. By the way, an episode that clearly illustrates that the power of a detective (as well as the power of a psychoanalyst) begins only when the order is irreversibly disturbed (until then, he is only a passive "evil-Precog" with no possibility to intervene). ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol I simply enjoy these longer episodes. You can hardly tell that it was filmed after the year 2000. Hercule Poirot is still funny, and you can see that his character has evolved. That's very good. In addition, this case is brilliantly complicated, which is evident in the final resolution, which is very imaginative. Excellent episode. ()