Agatha Christie: Poirot - Season 10 (2005) (évad)


Nyílt kártyákkal (S10E02)

(epizód)
  • Egyesült Királyság Cards on the Table
Krimi / Dráma / Misztikus / Thriller
Egyesült Királyság, 2005, 1 h 33 perc

Tartalmak(1)

A különc és perverz milliomos, Mr Shaitana vacsorázni hív nyolc igen különböző embert, akiknek fogalmuk sincs, miért ülnek egy asztalnál. A pazar lakoma után a házigazda a bridzsasztal köré tereli vendégeit, ő maga pedig elalszik a kandalló mellett. A kártyaparti végén a meghívottak távozni készülnek, ám döbbenten tapasztalják, hogy vendéglátójukat szíven szúrták. Ekkor szembesülnek az ördögi játékkal, melyet Shaitana űzött velük. A meghívottak fele ugyanis nyomozó, a másik fele pedig olyasvalaki, aki már ölt embert életében. De melyikük az, aki újra a kísértésbe esett? És mi vitte rá, hogy végezzen a külföldi férfival? A nyereségvágy? A szégyen? Vagy valami titok a múltból? A bridzslapok többet elárulnak minderről Poirot számára, mint bármiféle kihallgatás. (Fantasy Film)

(több)

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol Such a quite classic episode, which is quite pleasantly spiced up by the fact that there can be a killer here, as a large number of people who gather at a party have actually killed someone in the past. Poirot is unsure, but of course, he will solve it. These new episodes have an interesting, creamy color palette, which I really like. ()

Marigold 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol Were it not for a few of Hercule's divine escapades and smug snorts, this would be a rather boring salon detective story with crazy motivation and a troubled ending. Even though I didn’t want to, most of the time I choked on the faint characters and affected conversations. I think that amongst the stories on the level of "a party at a weirdo’s house with murder instead of dessert", this one is desperately average. Half a star for the traditionally great Suchet. ()

Hirdetés

Galéria (7)