Agatha Christie: Poirot - Season 10 (2005) (évad)


Temetni veszélyes (S10E03)

(epizód)
  • Egyesült Királyság After the Funeral
Krimi / Dráma / Misztikus / Thriller
Egyesült Királyság, 2006, 1 h 33 perc

Tartalmak(1)

Az Abernethie-család tagjai talán abban különböznek egy átlagos angol famíliától, hogy mindegyiküknek van valami rejtegetni valója. Pedig nagyon fontos lenne, hogy megmondják az igazat. Ugyanis rövid idő alatt két gyilkosság is történik a családban. A gazdag Richard bácsinak a végrendeletét is meghamisították, a félkegyelmű Cora néni meggyilkolásának idejére pedig különös módon egyik Abernethie-nek sincs tisztességes alibije. Ilyen körülmények között a nyomozónak roppant nehéz a dolga, hiszen mindenki gyanús. Létezik azonban egy bevált módszer: ha a családtagokat egy házba terelik, és hagyják, hogy szabadon csevegjenek, előbb-utóbb felszínre kerülnek a régi konfliktusok – és velük az árulkodó titkok. (Fantasy Film)

(több)

Recenziók (2)

Marigold 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol A Belgian standard, the mustache of the story is satisfactorily twisted and the film wax fits well on it, but I kind of missed Hercule's insight and the more juicy bonmots of "the grayest cortex in the world". I think that it would be a portion for the series that is just right, because it gets a little boring as a TV show. Of course, it is pleasant to watch, and David Suchet is a reliable guarantee. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol Excellent story on which this detective story is based appears at first glance to be almost straightforwardly resolved, but that is only because it is well written. The simple revelation is more due to the fact that you think it was clear all along, but in reality, it is not. Great characters, familiar names, and an excellent Poirot who remains wonderfully self-centered. ()

Hirdetés

Galéria (6)