Veszélyes Ausztrália

(sorozat)
  • Egyesült Államok Out There with Jack Randall
Dokument / Kaland
Egyesült Államok, 2019, 6x44 perc

Szereplők:

Jack Randall

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Jack Randall zoológus rajong a vad tájakért és vad állatokért, így Ausztráliánál jobb helyet ki se lehetne találni számára. A látványos sorozatban tarts vele a déli kontinensre, ahol ritka, egzotikus és veszélyes fajok sokasága várja!

Pitonok birodalma: Jack Randall ezúttal Ausztrália egyik legérintetlenebb részére, a híres Északi területre látogat. A cél: élőhelyén megfigyelni a régió legveszélyeseb pitonfajait.
Krokodilok háborúja: Jack Randall folytatja kalandozását a vadregényes Északi területen. Érdeklődése fókuszában ezúttal a hatalmas bordás krokodilok és a kisebb termetű Johnson-krokodilok állnak, melyek véget nem érő háborút vívnak egymással a mocsarakban és kevert vizű folyótorkolatokban.
Kenguruk közt: Jack Randall Ausztrália félsivatagos belső területeire látogat, hogy valóra váltsa régi álmát: beépülni egy vadon élő kengurucsapatba.
Én a teknősökkel vagyok: Képesek alkalmazkodni a közönséges levesteknősök a Nagy-korallzátony pusztulásával járó megváltozó körülményekhez? A filmben Jack Randall búvárruhát ölt, hogy választ keressen a kérdésre.
Mérgeskígyók nyomában: Jack Randall ezúttal a távoli York-félszigetre látogat, hogy személyesen találkozzon a világ öt legerősebb mérgű kígyófajával.
Megmenteni a tevéket: Jack Randall ezúttal kóbor tevék és lovak nyomában jár. A cél: minél többet megmenteni közülük, bebizonyítván, hogy megéri vesződni velük, hisz még az ember segítségére lehetnek ezen mostoha, isten háta mögött vidéken. (National Geographic)

(több)

Galéria (7)