A Halloween véget ér

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal. (UIP-Duna Film)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Az ördögűző film folytatása bajban van

Az ördögűző film folytatása bajban van

2024.01.12

A hollywoodi Universal Pictures és a Blumhouse Productions stúdiók nagy terveket dédelgetnek az Ördögűző filmszéria nemrég történt újjáélesztésével, amely A hívő alcímet kapta. Az NBCUniversal… (több)

A Halloween filmszéria jogai eladók

A Halloween filmszéria jogai eladók

2023.09.28

Bár a Halloween filmszéria legújabb filmjét tavaly láthattuk, amikor David Gordon Green rendező lezárta a horrortrilógiáját a legelső filmhez kapcsolódó A Halloween véget ér című filmmel, a Bloody… (több)