Godsend - A teremtés klinikája

  • Egyesült Államok Godsend
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Paul és Jessie Duncan tragikus balesetben elveszítik szeretett kisfiukat, a nyolcéves Adamot. Miközben éppen a temetést szervezik, Dr. Richard Wells hihetetlen ajánlattal keresi meg őket: azt állítja, klónozással lényegében képes visszahozni Adamot az életbe. Az ajánlat számos kérdést vet fel, a fájdalmasan gyászoló házaspár, nem kis lelki gyötrődés és tépelődés után végül mégis elfogadja Wells javaslatát, aki rettenetes, szinte fausti egyezségbe kényszeríti őket. Dr. Wells az ajánlatát feltételekhez köti: mivel az eljárás törvényellenes, abszolút titoktartásra van szükség. Hogy a titkot mindenképpen megőrizzék, a család átköltözik Rivertonba, az idilli kisvárosba, ami Dr. Wells hatásosan kialakított Godsend Termékenységi Klinikája közelében van. Paul és Jessie élete az "új" Adammal boldog, egészen addig, amíg el nem érkezik a fiú nyolcadik születésnapja. (SPI)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Katasztrofálisan zavaros thriller, amely érzelmileg, hitelesen és tematikailag is kudarcot vall. Mintha az alkotók improvizatív módon forgattak volna, nem forgatókönyv, hanem egy egyoldalas rövid téma alapján. Valószínűleg a végső vágás is sok kárt okozott. A DVD-n egyébként 4 alternatív befejezés található, és a rendező és a forgatókönyvíró kommentárjából nyilvánvaló, hogy ők maguk sem tudják, miért készítették azokat, és film számára melyik lett volna a legjobb. ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol This project would have benefited from a better and more experienced director – which Nick Hamm definitely is not, his direction is purely technical. From the beginning up to about two thirds through, practically nothing much happens in the film, and all the explanations, including the twist, are rushed at us in the final few minutes, and the film ends surprisingly early. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Godsend is an American production that suffers from having a very bad screenplay, which at first manages to engage the viewer, as there is something mysterious about it. Then it unravels more and more, and you start wondering why actors who are certainly not bad (Kinnear, De Niro) gave the nod to this terrible movie that only makes sense on the surface. ()