A döntés éjszakája

Előzetes

Tartalmak(1)

Harry Moseby, az egykori amerikaifutball-játékos magándetektívként keresi a kenyerét. Legújabb megbizatása szokványos eltűnési ügynek tűnik. Megbízója a korosodó hollywoodi színésznő, aki annak köszönhette a főszerepeket és a sikereit, hogy az egyik stúdió vezetőjéhez ment feleségül. A hölgy azt szeretné, ha visszahozná a mostohalányát, aki valószínűleg Floridába szökött. Harry elutazik délre, hogy előkerítse a lányt, ám rá kell döbbennie, hogy az ügy bonyolultabb, mint gondolta. (MTVA)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Gene Hackman is very good in this film. On one hand - especially at the beginning - you get the feeling that he's a classic tough hero, but he really isn’t that tough, and he's definitely not Dirty Harry. He's got his problems and he's going to get into trouble. The storyline is not bad either and the finale is very well shot. ()

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol A slow and uninteresting film that feels twice as long as it is. The characters couldn't draw me into their world, and I didn't care about them at all. A good film needs more than a top actor in the lead role... Overall impression: 40%. ()

Hirdetés

Galéria (24)