Titkosítás: feloldva

(sorozat)
  • Egyesült Államok Mission Declassified
Dokument / Történelmi
Egyesült Államok, 2019, 42 perc

Alkotók:

Christof Putzel

Rendező:

B.J. Golnick

Operatőr:

B.J. Golnick
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. Szökés az Alcatrazból: Christof két kontinenst kutat át, hogy megtaláljon három férfit, akik az Alcatrazból szöktek meg 1962-ben. Állítólag vízbe fulladtak, de vajon mi az igazság?
2. Vadászat D.B. Cooperre
: Christof kiugrik egy repülőből, és előás ritka FBI-aktákat, amint új nyomokat követ, hogy kiderítse a gépeltérítő D.B. Cooper személyazonosságát.
3. A Lindbergh-emberrablás: Christof a Lindbergh-emberrablást vizsgálja - a történetet, ami megalapozta nagyapja újságírói karrierjét. Christof meglepő új kapcsokat talál Németországhoz.
4. Boston megoldatlan műalkotás-rablása: Christof az Isabella Stewart Gardner Múzeum kirablásának az ügyében nyomoz, ami a történelem legnagyobb műalkotás-rablása volt. Volt vajon kapcsolat a szervezett bűnözéssel?
5. A New Orleans-i hóhér: Christof megpróbálja leleplezni a New Orleans-i hóhért, egy őrült gyilkost, aki az egyik leghalálosabb megoldatlan gyilkolás-sorozatért felelős az amerikai történelemben.
6. Amerika UFO-titkainak dekódolása: Christof az Egyesült Királyságba és Kanadába tart, hogy felkutassa az igazságot az UFO-észlelések kapcsán. A titkok mögött egy nagyobb sztorit tár fel, amit a kormány rejteget.
7. A Fekete Dália gyilkosság: Christof Putzel, oknyomozó újságíró egy Fekete Dália gyanúsítottat üldöz a Fülöp-szigeteken, és egy újabb döbbenetes gyilkosságot derít ki.
8. Dutch Schultz elveszett kincsei: Christof csatlakozik Schultz eltemetett millióinak évszázados kutatásához. A zsákmány ígéretével követi az alkoholtilalom egyik legfélelmetesebb alakjának nyomait.
9. Butch Cassidy eltemetett titkai: Christof Bolívia felvidékeire, és Utah hegyeibe utazik, hogy új nyomokat találjon a számkivetett Butch Cassidy és a Sundance kölyök sorsáról. (Travel Channel)

(több)