Amerikai rémálom

(sorozat)
  • Egyesült Államok American Nightmare
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2019, 42 perc

Tartalmak(1)

1. Az elveszett paradicsom: A floridai Key Largóban tomboló viharban valaki betör egy ifjú házaspár otthonába. A vihar után mindenki megdöbben, amikor felfedezik a kettős gyilkosságot.
2. Kettős gyilkosság: Egy anya és lánya kegyetlen gyilkosság áldozata lesz a Massachusetts állambeli csendes Woburnban. A nyomozók mindent elkövetnek, hogy megtalálják a kettős gyilkosság elkövetőjét.
3. A 23-as lakosztály: 2008 májusában a Northeastern Egyetem hallgatói már a diplomaosztóra készültek. Rebecca Payne azonban soha nem vehette át a diplomáját, mert pár nappal előtte lelőtték.
4. Gaztett: 2002 márciusában Shirley Wilsont leszúrták az otthonában. A rendőrség szerint ismerte a támadóját _ akár egy közeli rokona is lehetett.
5. Sosem lehetsz elég óvatos: Amikor a fiatal édesanyát, Danielle Jenningst megfojtották a lakásában, a rendőrség úgy vélte, hogy ismerhette a támadóját. Egy tanú értékes információval jelentkezik.
6. Az üzenetrögzítő: Egy jótékonykodó, kezdő színésznőt kegyetlenül meggyilkolnak az otthonában. A rendőrség egy dühös, bosszúszomjas gyilkosra gyanakszik. (Investigation Discovery)

(több)