Tartalmak(1)

A megérkezés: Colorado Springs, a Vadnyugat egyik eldugott kisvárosa valóságos lázban ég: türelmetlenül várják az új orvost. Dr. Quinn a távoli Bostonból érkezik, de megelőzi a híre, mert az járja róla, hogy csodákat képes művelni: igazi varázsló. A fogadóbizottságnak azonban leesik álla, amikor befut a hőn áhított vendég: a nagy tudományú orvosdoktor egy fiatal és meseszép nő...

Az ajándék: Michaela Quinn, a vadnyugati városka újdonsült doktornője szembekerül a csökönyös helybeliekkel, akik képtelenek belenyugodni a gondolatba, hogy az orvosuk egy nő. Tetézi a bajt, hogy egy páciense kígyómarás áldozata lesz, de halála előtt még Michaelára bízza három árván maradt gyermekét. Szerencse a bajban, hogy őrangyala is akad, és nem is akármilyen... (MTV)

(több)

Recenziók (1)

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol A very sympathetic introduction to the series, which was a great success. It’s packed with plot, but I'm glad they recast some of the characters before the series itself, as then Loren in particular got more energy. :) I also agree that watching it back after knowing the series adds to the experience from the pilot because it shows how well thought out it was. ()