Végtelen határok

(sorozat)
Misztikus / Horror / Sci-Fi / Fantasy / Dráma / Thriller
Kanada / Egyesült Államok, (1995–2001), 114 h 32 perc (Percek: 43–93 perc)

Alkotók:

Leslie Stevens

Adaptáció:

Brad Wright (elbeszélés), Richard Barton Lewis (elbeszélés) (több)

Forgatókönyvíró:

Sam Egan, Scott Nimerfro, Paul Mones, Melissa Rosenberg (több)

Szereplők:

Kevin Conway, Beau Bridges, Helen Shaver, Frank Whaley, Rebecca De Mornay, Beau Starr, John Savage, John Heard, Blu Mankuma, Annette O'Toole (több)
(további alkotók)

Évad(7) / Epizódok(153)

Tartalmak(1)

Az Alkonyzóna évtizedes hagyományait követve készült el ez az új sorozat, mely elődjéhez hasonlóan hátborzongató dolgokkal és jelenségekkel foglalkozik. Bizarr, félelmetes és zavarba ejtő történeteket kínálunk a nézőknek, melyek a képzelet legvégső határait feszegetik. A népszerű sorozat minden epizódja a képzelőerő határait súrolva mutatja be az emberiség kutatásait, eddig nem ismert, vagy éppen titkolt új technikákat, a világűr rejtélyeit és megtörtént események alapján mutatja be leghőbb vágyainkat vagy éppen legsötétebb félelmeinket. A műsor olyan máig vitatott és sokszor provokatív témákat is vizsgál, mint a genetikai manipulációk, a földönkívüliek látogatása, vagy hogy van-e élet a halál után. (Sorozat+)

(több)

Felhasználói recenzió Zeck ehhez a sorozathoz (0)

felhasználónak nincsennek recenziói a sorozathoz

Kapcsolódó hírek

Meghalt Burt Young színész

Meghalt Burt Young színész

2023.10.19

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Burt Young, Oscar-díjra jelölt amerikai színész, akit sok rajongó leginkább a Rocky Balboa-ról szóló népszerű filmszériából ismeri, amelyben Paulie Pennino… (több)