Monte Cristo grófja


Epizoda 4 (E04)

(epizód)
Kaland / Romantikus / Dráma / Történelmi
Franciaország / Németország / Olaszország, 1998, 1 h 30 perc

Rendező:

Josée Dayan

Adaptáció:

Alexandre Dumas st. (könyv)

Forgatókönyvíró:

Didier Decoin

Operatőr:

Willy Stassen

Zeneszerző:

Bruno Coulais

Szereplők:

Gérard Depardieu, Ornella Muti, Jean Rochefort, Pierre Arditi, Florence Darel, Georges Moustaki, Roland Blanche, Serge Merlin, Jean-Marc Thibault, Stanislas Merhar, Julie Depardieu (több)
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. rész: Monte Cristo grófja nem tud kitérni az Albert-rel való párbaj elől, de Mercedes könyörgésére megígéri, hogy nem fog lőni. Végre mindent elmondanak egymásnak. A nő a fiával is beszél, így a párbaj Albert bocsánatkérésével zárul. - Morcerf lelepleződik, egész Párizs őt gyalázza. Megkísérli megölni Monte Cristót, aki végre előtte is leleplezi magát. - A gróf tetszhalált előidéző szert ad Valentine-nak, akit annak rendje és módja szerint el is temetnek. 
2. rész: Az ügyész hármas gyilkossággal vádolja feleségét, Héloise-t, ami után a nő végez magával. Monte Cristo felfedi kilétét előbb az ügyész, majd a bankár előtt is. Maximilien nem bírja elfogadni Valentine halálát és ő is utána akar menni szerelmének. Monte Cristo két hét türelmet kér a boldogtalan fiatalembertől… A bosszúhadjárat sikere után Edmond Dantes és Mercedes találkoznak a tengerparton… (MTVA)

(több)

Filmtár

Felhasználó Formátum Nyelvek Hozzáadva Jegyz.
SlavaP DVD
2021.01.12
francy Blu-ray
2021.01.07
Pavel1000 VHS
2020.12.26
carlos 2010 Blu-ray
2020.10.28