Tartalmak(1)

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie. (InterCom)

(több)

Videók (9)

A forgatástól  - Christopher Nolan, John David Washington, Emma Thomas, Hoyte van Hoytema, Himesh Patel, Nathan Crowley, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson
A forgatástól - Christopher Nolan (rendező), John David Washington (színész), Emma Thomas (producer), Hoyte van Hoytema (operatőr), Himesh Patel (színész), Nathan Crowley (díszlettervező), Kenneth Branagh (színész), Dimple Kapadia (színésznő), Robert Pattinson (színész), Aaron Taylor-Johnson (színész)
SZ: angol
09:40

Kapcsolódó hírek

A Warner Bros. vissza akarja szerezni Nolant

A Warner Bros. vissza akarja szerezni Nolant

2023.06.15

Egy viharos időszak után, az új vezetőség érkezése és az újra megtalált stabilitás után úgy tűnik, hogy a Warner Bros. stúdió ismét elkezdi ápolni a kapcsolatokat a már befutott filmesekkel. Ezek a… (több)