Az angyal

(sorozat)
  • Egyesült Királyság The Saint
Krimi / Akció / Vígjáték / Dráma
Egyesült Királyság, (1962–1969), 95 h 49 perc (Percek: 46–50 perc)

Alkotók:

Leslie Charteris

Zeneszerző:

Edwin Astley

Szereplők:

Roger Moore, Adina Mandlová, Joe Robinson, David Hedison, Honor Blackman, Michael Ripper, Geoffrey Bayldon, George Pravda, Hana Maria Pravda, Ann Bell (több)
(további alkotók)

Évad(6) / Epizódok(118)

Tartalmak(1)

Az ő a számára nincs feltörhetetlen zár. Neki egy kód sem megfejthetetlen. Könnyűszerrel kijátssza a legéberebb őrséget, behatol a legvédettebb szentélybe és elillan a felbecsülhetetlen értékű zsákmánnyal. Ő Simon Templar, vagyis az "Angyal", a riasztók mágusa, a tolvajlás nagymestere, az álcázás koronázatlan királya. Ezer arca van, de senki sem tudja, melyik az igazi. Agyafúrt, ravasz, cinikus, veszélyes, fondorlatos. Hiába vannak a nyomában a hatóságok és a bűnözők, őt nem lehet elkapni. Ezúttal Ivan Tretyak orosz milliárdos és önjelölt cárutód megbízásából egy mindennél értékesebb kincset kell ellopnia: egy kiapadhatatlan energiaforrás képletét. Ám az akcióval akaratán kívül halálos veszélybe sodorja Emma Russellt, a gyönyörű tudósnőt, s egyúttal csapdába ejti - a saját szíve… (Film Mánia)

(több)

Galéria (18)

Kapcsolódó hírek

Az új The Saint halad előre

Az új The Saint halad előre

2023.11.23

A Paramount Pictures stúdió már évek óta próbálja feléleszteni egyik félig elfeledett filmszériáját, de csak most tűnik úgy, hogy a készülő projekt kezd valódi formát ölteni. A készülő The Saint című… (több)