M.A.S.H.

(sorozat)
Vígjáték / Dráma / Háborús
Egyesült Államok, (1972–1983), 108 h 15 perc (Percek: 25–120 perc)

Alkotók:

Larry Gelbart

Adaptáció:

Richard Hooker (könyv)

Forgatókönyvíró:

David Isaacs, Ken Levine, Richard Hooker, Larry Gelbart (több)

Szereplők:

Alan Alda, Wayne Rogers, Mike Farrell, McLean Stevenson, Harry Morgan, Loretta Swit, Larry Linville, David Ogden Stiers, Jamie Farr, William Christopher (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(11) / Epizódok(256)

Tartalmak(1)

Robert Altman 1970-ben bemutatott - azóta klasszikusnak számító - háborúellenes, háborús vígjátékának (M.A.S.H.) sikerét követõen indult a film, és a film alapját képezõ könyv nyomán a M.A.S.H. tévésorozat-változata, amely mai napig a TV-történelem talán legjobb komédia-sorozatának számít! 11 évadot élt meg a M.A.S.H., amely nem éppen vígjátéki környezetben játszódik – hiszen a történetek a koreai háborúban az ostromvonalak mögött állomásozó mozgó katonai sebészeti kórház dolgozóiról szólnak – a felejthetetlen karakterek, Hawkeye Pierce, Trapper John, és a szexi Houlihan nõvér kalandjai azonban még a legdrámaibb helyzetekben is mosolyt csalnak a nézõk arcára. (InterCom)

(több)

Felhasználói recenzió sator ehhez a sorozathoz (0)

felhasználónak nincsennek recenziói a sorozathoz

Kapcsolódó hírek

Meghalt Burt Young színész

Meghalt Burt Young színész

2023.10.19

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Burt Young, Oscar-díjra jelölt amerikai színész, akit sok rajongó leginkább a Rocky Balboa-ról szóló népszerű filmszériából ismeri, amelyben Paulie Pennino… (több)