Hegylakó 2. - A renegát

  • Magyarország Hegylakó 2. - A visszatérés (több)

Tartalmak(1)

2024-ben MacLeod, a Hegylakó (Christopher Lambert) visszaemlékezik azokra az időkre, amikor réges régen barátja és tanítója, Ramirez (Sir Sean Connery) egy csapat lázadó vezetőjének kiálltja ki őt, hogy vezesse őket Katana tábornok (Michael Ironside) csapatai ellen. A harcban elbuknak Macleod-ék, akiket A tanács a jövőbe száműz. Megadva a lehetőséget az életre, halálra és a visszatérésre is. Katana hiába ellenkezik ez ellen és kívánja a halálukat, nincs szava ezen döntésben. A jövőben száműzötjeink mindketten szinte halhatatlanokká válnak, mert azért lefejezés által ők is meghalhatnak. Hosszú évszázadokat élnek a jövőben külön utakon, egészen addig, amíg a rég múltból fel nem tűnik ismét régi ellenségük, Katana tábornok. Aki azóta is olthatatlan szomjat érez, hogy elvegye Macleod és Ramirez életét és erejüket is ez által… (Mozi+)

(több)

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Okay, I think this series really doesn't have anything to appeal to me anymore. This was still fine, except for the terrible stupidity with the aliens. But where can this still develop? No, probably nowhere. At least there are interesting actors here, some good effects now and then, but otherwise really nothing special anymore. Just a lingering residue of the 80s. ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol This sequel brings so much shame to its predecessor. everything is worse, Christopher Lambert just pretends a few times, and Russel Mulcahy in the director's chair fully displays his inability to create at least something. The script is abysmal and the future setting is laughable. Occasionally there is a decent action scene, but there really aren't many positives. Michael Ironside is a ridiculous clown and the film itself is equally embarrassing. Commerce is a powerful thing and this film has no other purpose than to squeeze money out of a good name. I prefer not to see any more sequels to such a great first part. ()

Hirdetés

Galéria (56)