Hegylakó

  • Egyesült Államok Highlander (több)
Előzetes 1

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Connor MacLeod 1518-ban, a skót felföldön látta meg a napvilágot. Ahogy férfivá érett, a szomszéd klánnal vívott első csata során halálos sebet kapott - s csodák csodája, mégis életben marad. Egy spanyol kalandor, Ramirez veszi pártfogásába, s Connor tőle tudja meg a nagy titkot: mindketten a halhatatlanok rendjébe tartoznak, akiknek csak lefejezéssel lehet elvenni az életét. Felkészíti védencét a velük egyívásúak között folyó halálos párviadal-sorozatra, amelynek végén a halhatatlanok közül csak egyetlenegy maradhat. Küzdelmes évszázadok után, a XX. század végén New Yorkban találkozunk újra MacLeoddal, aki a végső összecsapásra készül: ősellenségével, a gonoszt megtestesítő Kurgannal kell felvennie a harcot az egész emberiség védelmében. (AMC Hungary)

(több)

Kapcsolódó hírek

A Hegylakó rebootja halad előre

A Hegylakó rebootja halad előre

2023.10.28

A kultikus Hegylakó című film reboot változatáról már 2008 óta szó van, de csak 2016-ban kezdett valami történni a projekt körül - először Chad Stahelskit (John Wick) jelentették be rendezőnek, majd… (több)

Mi a helyzet a Hegylakó reboot-jával?

Mi a helyzet a Hegylakó reboot-jával?

2023.08.31

Jó pár éve már, hogy bejelentették a kultikus, akció sci-fi fantasy film, a Hegylakó reboot változatát, Henry Cavill színésszel az élén, és Chad Stahelski (John Wick) rendezővel a kamera mögött.… (több)