Vérre megy

(sorozat)
  • Egyesült Államok Blood Runs Cold
Krimi / Dráma
Egyesült Államok, 2018, 42 perc

Tartalmak(1)

1. A titok: 1999-ben egy 17 éves lány meggyilkolása megrázza a vidéki település lakóit. Amikor a rendőrség holtpontra jut, a család elhatározza, hogy folytatja a nyomozást.
2. A gyász súlya: Meggyilkolnak két fiatal fiút. Amikor a rendőrség az esetet megoldatlannak nyilvánítja, az édesanyák önálló nyomozásba kezdenek.
3. Anyai szeretet: Egy édesanya eltűnt 1979-ben, és kezdetben ezt egy repülőgép-balesetnek tulajdonították. A látszólag egyszerű esetet azonban 22 éven át tartó gyilkossági nyomozás követte.
4. Hirdetőtábla Tucson határában: Amikor egy fiatal édesanya eltűnik, az anyja elhatározza, hogy kideríti az igazságot. A következmények azonban végzetesnek bizonyulnak.
5. Benne van a pakliban: Egy fiatal édesanyát újévkor meggyilkolnak az autójában. A rendőrség nem talál használható nyomot. Nővére 20 évvel később összefog egy újonc rendőrrel, hogy elkapják a gyilkosát.
6. Az igazság keresése: Egy 45 éve tartó gyilkossági nyomozás új lendületet kap, amikor az áldozat unokaöccse veszi kézbe az ügyet. Az igazság keresése közben napvilágra kerülnek eddig titkolt részletek. (Investigation Discovery)

(több)