Hidegvérűek

(sorozat)
  • Egyesült Államok Scaled
Dokument / Reality-TV
Egyesült Államok, 2018, 42 perc

Vágó:

Brian Hartough

Tartalmak(1)

Nyílméregbéka-család: Washington államban Greg és Lucas találkoznak a Dasch családdal, akik egy maja témájú terráriumot szeretnének nyílméregbékáiknak.
A hercegnő és a piton: Stevie és a csapat egy sci-fi fantasy témájú terráriumot tervez baziliszkuszának. A csapat hercegnői körítéssel teszi varázslatossá három királypiton terráriumát.
Kígyóház szamuráj módra:
 A csapatnak a Serpent Tattoo megnyitójára egy két óriáskígyónak otthont adó szamuráj témájú terráriumot kell készítenie. Rachelnek le kell küzdenie kígyófóbiáját.
Hét kígyó: A csapat egy gengszter témájú terráriumot tervez hét kígyónak. Greg meglepődik, amikor szakállasagámáját elviszi az állatorvoshoz.
A fantasztikus szakállasagáma: A csapat egy cirkuszi témájú terráriumot hoz létre a szakállasagámának, Nashnek. Jason segít Gregnek egy meglepetésparti szervezésében, és javasolja, hogy hozza el a tarantuláját.
Óriás zebragyík:  A csapat a „Bill és Ted zseniális kalandja" film témájára tervez egy terráriumot. A triatlonista Jordan egy sportos témájú modern terráriumot szeretne a gyíkjának.
A kis agáma: Greg és Lucas egy dinoszaurusz témájú terráriumot készít Aaron és Karen új hüllőjének. Jason segít barátjának, Kate-nek, hogy egy új házi kedvencet válasszon.
Saját Jurassic Park: Greg és Lucas egy Jurassic Park témájú terráriumot készít egy fiatal fiú kedvencének. Tyrone és Chris különféle hüllőknek alakítanak ki változatos tárolókat.
Sammi, a kéknyelvű szkink: A csapat egy Bali témájú terráriumot épít egy kéknyelvű szkinknek, és ajándékképpen egy másik tartályt is készítenek a tajtékos gekkóknak.
Vadnyugati agámák: Greg és Lucas segít egy családnak, akik első hüllőjüknek egy szalon témájú élőhelyet alakítanának ki. Tyrone, Jason, Chris és Lucas egymással versenyezve vicces mémeket alkotnak. (Animal Planet)

(több)