Forró nyári éjszakák

  • Egyesült Államok Hot Summer Nights
Előzetes 1

Streaming (1)

Tartalmak(1)

1991 nyarán egy vakációzó tinédzser fiú drogbizniszbe keveredik Cape Codon, és megmámorosodva a fűeladásból szerzett könnyű pénztől, a gondtalan bulizástól és az első szerelemtől, túl későn jön rá, milyen döntéseket is hozott. (Cinemax)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Valami a szereplők között akadozott. Mindenekelőtt hiányzott neki a fiúk közötti kézzelfogható barátság, amelyre építeni lehetett volna a többit. Bárki beleszerethet egy lányba, de ettől még nem lesz erkölcsileg jó karakter, aki közel áll a nézőhöz és megérdemli a figyelmét. Sem a menő vágás, sem a filmes utalások és a 80-as évek végi slágerek nem adnak drámai mélységet a filmnek, ettől maximum sikkesebb lesz. A gengsztereket és a drogokat háttérbe szorító két romantikus vonal középpontba állítása túlzó és átlátszó. A krimi és a romantika funkcionális összehangolása extra csavarokat igényel (Nyomd, bébi, nyomd, Tiszta románc). De nem unatkoztam. Mike Monroe-t nézni a Valami követ filmből jó, egyébként is a színészek mind ikonikusak. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol A very enjoyable feel good retro drama about an introvert who befriends the biggest dude in school and they start dealing weed. The shy boy gradually becomes a different person who wants more money, starts dating the hottest chick in town and gains confidence, but it's a business where happiness blooms only for a short while. Great choice of actors, a solid Thomas Jane as the sheriff, cool jokes and allusions to other movies, a nice retro atmosphere and a fateful finale. Huge surprise. 80%. ()