Öldöklő szerelem

Előzetes 2

Tartalmak(1)

Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt. Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött hagyhatja tragédiákkal terhes múltját, és csak a fényes jövő vár rá. Nem is sejti, hogy az valami egészen mást tartogat számára: az előző feleség bosszúját. Tessa tönkre akar tenni mindent, amihez egykori szerelmének és az új nőnek köze van: nem tartja vissza sem józan ész, sem erkölcs. De még az sem, hogy a saját kislánya is ott él, ahova le akar sújtani. (InterCom)

(több)

Videók (2)

Előzetes 2

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol If it weren’t for Katherine Heigl, who was playing the psycho really great, this movie would suck. On the other hand I think this kind of thriller will be appreciated more by women rather than men. It’s a typical chick flick with everything that entails. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I was quite excited about the cast of the movie because both Rosario and Katherine are beautiful women. But Rosario doesn't really showcase her acting abilities here, and I feel like she's the one who's dragging down the movie a lot. Of course, after the screenplay itself, which doesn't have anything to surprise with and just follows the classic boring paths. ()

Hirdetés

Galéria (41)