Öldöklő szerelem

Előzetes 2

Tartalmak(1)

Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt. Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött hagyhatja tragédiákkal terhes múltját, és csak a fényes jövő vár rá. Nem is sejti, hogy az valami egészen mást tartogat számára: az előző feleség bosszúját. Tessa tönkre akar tenni mindent, amihez egykori szerelmének és az új nőnek köze van: nem tartja vissza sem józan ész, sem erkölcs. De még az sem, hogy a saját kislánya is ott él, ahova le akar sújtani. (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol If it weren’t for Katherine Heigl, who was playing the psycho really great, this movie would suck. On the other hand I think this kind of thriller will be appreciated more by women rather than men. It’s a typical chick flick with everything that entails. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I was quite excited about the cast of the movie because both Rosario and Katherine are beautiful women. But Rosario doesn't really showcase her acting abilities here, and I feel like she's the one who's dragging down the movie a lot. Of course, after the screenplay itself, which doesn't have anything to surprise with and just follows the classic boring paths. ()