Alaszkai vadmentők

(sorozat)
  • Egyesült Államok Into Alaska
Dokument / Reality-TV
Egyesült Államok, 2018, 42 perc

Tartalmak(1)

Sasmentés (1. rész): A Kenai Nemzeti Vadrezervátumban Johnson vadőr megment egy fehérfejű rétisast. A Kodiak-szigeten Bill Leacock biológus a medvék szokásait tanulmányozza.
Medveország szívében (2. rész): Billnek és Dustinnak be kell gyűjteniük a medvékre vonatkozó fontos adatokat, mielőtt a vihar miatt ez lehetetlenné válna. A Kenai Rezervátumban Chris egy orvvadász nyomára bukkan.
Lazacvándorlás (3. rész): A halászati idény kezdetén Rob egy felborult hajó eltűnt utasait keresi a Kenai vadrezervátumban. A gyakornok Laura rácsodálkozik a lazacok vándorlására.
Egy hegyi kecske nyomában (4. rész): Bill és Dustin megközelít egy kocát és malacait egy gátnál, Dom pedig hosszú utat tesz meg a Chugash-hegységben, hogy megnézze, mi történt az egyik megjelölt kecskével.
Halászati idény (5. rész): Rob próbára teszi imádott kutyáját, hogy biztos legyen az alkalmasságában. Chris a halászati idény indulásánál tevékenykedik a Kenai vadrezervátumban.
Próbatétel (6. rész): Rob próbára teszi idomított kutyáját, Rexet. Ennek sikerén múlhat további együttműködésük. Laura repülőgépről méri fel a trombitás hattyúk populációját. (Animal Planet)

(több)