Tartalmak(1)

1. Tükör az alagsorban: Amikor a Craven házaspár megkéri Rusty McIntire mesterembert, hogy alakítsa át a ház alagsorát, események olyan láncolata indul el, amely romba dönti a házasságukat.
2. Halálvágy: Ron Hiiri nőcsábászként gondtalanul él Connecticut egyik előkelő részén. Egy új barátnő és egy tőzsdei összeomlás miatt azonban az élete fenekestül felfordul.
3. Prédikátor pisztollyal: Allen Keith kisvárosi prédikátor egy zálogházat üzemeltet, amelyet fegyverkereskedők is látogatnak. Hogyan vezetett az útja a szószéktől a gyilkosságig?
4. Az anyós: Egy ingatlanügynök teljesíti felesége kívánságát, és anyósa beköltözhet az otthonukba. A könyörületes tett azonban könyörtelen viaskodást von maga után.
5. Szélhámosok: Mindenki szeretne egy részt Ken Germain ingatlanvállalkozásából - partnere, Colin Collea is. A feszültségek azonban felerősödnek, amikor az alkalmazottak átverésre gyanakszanak.
6. Külvárosi rémálom: Tizenévesek összebarátkoznak egy nagyobb, erőszakos fiúval - kalandot és némi készpénzt is remélve. Amire nem számítanak, az egy kegyetlen gyilkosság, amely megrázza a várost.
7. A főbérlő: Karen Jenkins egy veszélyes körények lakik, de mindig kész segíteni  a körülötte élőknek. Mot azonban úgy tűnik, minden szomszédnak van valami rejtegetni valója...
8. Testvérharc: Edwin és Andy Hawes sikeres kertépítő vállalkozást vezettek, de nézeteltérések támadtak köztük, vádaskodtak egymás ellen, és az egész végül erőszakba torkollott.
9. Otthonvédelem: Egy sérülés miatt Signe Edwards ismerősök segítségére szorul. Egy rablás után arra kényszerül, hogy otthonát védő berendezéseket szereltessen fel.
10. A fedezet: Két barát vállalkozást hoz létre. Az egyik partner fegyvergyűjteményét fedezetként használják - mindez egy különös gyilkosságba torkollik. (Investigation Discovery)

(több)