Tartalmak(1)

Maggie Carpenter gyönyörű, életvidám, és tele van szerelemmel. Csak egy baj van vele: betegesen fél attól, hogy elkötelezze magát. Az elmúlt években arról vált híressé, hogy vőlegényeit sorra faképnél hagyja - méghozzá az utolsó pillanatban, az oltárnál gondolja meg magát. Eddig háromszor gyűlt össze a násznép és vonult végig Maggie más-más vőlegénnyel az oldalán a feldíszített padsorok között, aztán háromszor fordult sarkon és rohant el, amikor válaszolnia kellett volna az ilyenkor szokásos kérdésre. Ike Graham nem szerelmes típus. Cinikus újságíró, aki mindent odaadna egy jó sztoriért. Az oltári nő esete szaftos történetnek ígérkezik, így aztán a nyomába szegődik a lánynak, hogy ott legyen, amikor az negyedszer is elszánja magát, hogy bekössék a fejét. Ike számára csak egy a lényeg: hogy Maggie ismét meneküljön el a vőlegény elől... (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol One of the reasons why the general public began to swear at romantic comedies was because of numerous repeats in the television afternoon, the impossible dummy Julia, the incomprehensibly ragged Gere, and the tired Marshall as the director with minimal fresh ideas. What surprises me the most is that the Bride practically goes beyond the genre. Romance does not work at all in it, and it is funny almost by accident. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol I'm enjoying the negative reactions, even though it's absolutely as over-sweetened a romcom as Pretty Woman, and surprisingly with a slightly more realistic basis. Richard is good, while Julia again does a very good job of playing someone completely different than usual and this is in no way a copy of Vivian, so what are you on about? That the prince finally got a marriage proposal from the princess? Oh, God. ()