Gyilkos ösztön

(sorozat)
  • Egyesült Királyság The Killer Beside Me
Krimi / Dokument / Dráma
Egyesült Királyság, 2018, 6x42 perc

Tartalmak(1)

1. Célkeresztben: A 24 éves Caroline Nosel összebarátkozik új kollégájával, Christopher O'Kroley-val ám a férfi hamarosan zaklatni kezdi. Amikor emiatt kirúgják a férfi bosszút forral.
2. A Gonosz idebent: Kerri Harris és egy kollégája rejtett kamerát talál a női mosdóban, és panaszt tesz. Amikor a rendőrség vizsgálni kezdi az ügyet, Kerrit meggyilkolják.
3. Hazugságban élni: Bob Peterson egy este vendégségbe megy kollégái, Gene és Jaye-Jaye Thurnau új otthonába. Jaye-Jaye kiszalad valamiért, és mire visszaér, Gene és Bob eltűntek.
4. Soha nem gondoltad volna: Andrea Farrington úgy gondolja, hogy kollégájában, Alex Kozak-ban megtalálta a párját. A gyanakvás és félelem azonban elutasításhoz vezet, ami végzetes következményekkel jár.
5. Gonosz szándék: Amikor Alisha Bromfieldet a főnöke, Brian Cooper csapatvezetővé nevezi ki, örülnie kellene. Brian szándéka azonban nem egészen tiszta...
6. Ellenséges közeg: Egy júniusi reggelen a takarítónőt, Myrát iszonyatos látvány fogadja az irodában. Az irodát feldúlták, és az irodavezető Melinda Schaefer meghalt. (Investigation Discovery)

(több)