James Patterson gyilkos történetei

(sorozat)
  • Egyesült Államok James Patterson's Murder Is Forever

Tartalmak(1)

1. Dee Dee és a lánya: Dee Dee Blanchard-t és krónikusan beteg gyermekét, Gypsyt sokan szerették a városban. Amikor az anyát meggyilkolták, a nyomozás eredménye mindenkit megdöbbentett.
2. Frank és Nancy Howard esete: Egy bérgyilkos jelenik meg Frank és Nancy Howard ajtajánál. A nyomozók egy két évvel korábban kiforralt gyilkossági terv szálait göngyölítik fel.
3. 48 óra: Az Illinois állambeli Kankakee városának nyugalmát felkavarja, amikor elrabolják egyik ismert polgárát, és váltságdíjat követelnek érte.
4. Egy, kettő, három: Mois nyomozót egy szörnyű kettős gyilkossághoz hívják: egy fiatal fiú és a házvezető az áldozat. Amikor nyomozni kezd, a gyilkos már célba veszi következő áldozatát.
5. Édes otthon: Egy magát kormányzati ügynöknek kiadó személy túszul ejti Leo Fishert és Sue Duncant, abban a reményben, hogy Leo múltjáról információkat szerezhet.
6. Gyilkosság a paradicsomban: 1990-ben egy nőt lelőnek kaliforniai házában. A nyomozók elkezdik felgöngyölíteni az ügyet, és megdöbbentő tények kerülnek napvilágra a gyilkosról. (Discovery Science)

(több)