Tartalmak(1)

1. Rejtélyes kapcsolatok: Amikor két gyilkosság között rejtélyes üzenetek teremtenek kapcsolatot, a rendőrség mindent megtesz, hogy még az elején elkapja a sorozatgyilkost. De ezt nem lehetett megállítani.
2. Lángsír: Két holttestet találnak egy lángoló épületben. A harmadik szobatárs eltűnt. A rendőrség nem biztos abban, hogy személyében a gyilkost vagy a következő áldozatot keresi.
3. Vészhívás: A tűzoltókat kihívják egy lángoló autóhoz, akik a házban megtalálják az agyonlőtt Robert és Dorothy Pape holttestét. A rendőrség ezután megdöbbentő felfedezést tesz.
4. Gyilkos vidék: Meggyilkolnak egy asszonyt az Appalache-hegységben, és a férje eltűnik. Egyre többen tűnnek el a környéken. Milyen ragadozó bujkálhat az erdőben?
5. Síri titkok: Először egy helyi bajkeverőt gyanúsítanak egy nő meggyilkolásával. Amikor további holttestekre bukkannak, a rendőrség attól tart, egy sorozatgyilkos állhat a háttérben.
6. Menekülés az ördög elől: Amikor az erdőben a kerékpárút mellett megtalálják egy lány holttestét, a helyiek rádöbbennek, hogy a környéken a nőket évek óta zaklató férfi egy gyilkos. (Investigation Discovery)

(több)

Szereplők: