Karácsonyi álmok 3. rész

  • Lengyelország Listy do M. 3 (több)
Előzetes
Vígjáték
Lengyelország, 2017, 103 perc

Rendező:

Tomasz Konecki

Forgatókönyvíró:

Marcin Baczyński, Mariusz Kuczewski

Operatőr:

Marian Prokop

Zeneszerző:

Lukasz Targosz

Szereplők:

Tomasz Karolak, Agnieszka Dygant, Piotr Adamczyk, Magdalena Rózczka, Borys Szyc, Izabela Kuna, Wojciech Malajkat, Katarzyna Zawadzka, Filip Plawiak (több)
(további alkotók)

Tartalmak(1)

Ezen a karácsonyon Mel kisfiával, Kazikkal együtt ünnepel, de már az első órákban szem elől téveszti a kisfiút. Kazik szeretné, ha megtalálnák a nagypapáját, de édesapja nem akar találkozni saját, rég nem látott apjával. Gibbon, a rendőrfelügyelő hosszú ideje plátói szerelmet táplál Karolina, az egyik rádió csinos műsorvezetőnője iránt. A lány most is később kezdi az adást, mert az utcán egy levegőben szálló piros ruha látványa köti le. A szél és a sors ezt a ruhát Gibbon autójára sodorja, amit az érzelmes férfi égi jelnek vél. Kollégája unszolására felhívja hát Karolinát, azonban nem talál lelkes fogadtatásra. De még nincs vége a napnak, messze van a csodákkal teli karácsony este! Szczepan és Karina még mindig a gyerekeknél laknak. Karina furcsán érzi magát, nemcsak az öregedéstől tart, azt hiszi, beteg. Ez a nap azonban igazi csodát tartogat mindkettőjük számára. Wojciech még mindig a feleségét gyászolja, és mindent úgy szeretne tenni az ünnepek alatt, ahogy ezt a feleségével megszokta. Agata, a házvezetőnője hiába próbál a kedvébe járni, a zaklatott Wojciech felmond neki. Dusia, Agata kislánya azonban átszervezi mindhármuk életét. Igazi karácsonyi csodák történnek mindnyájukkal ezen a szép, havas Szentestén! (MTVA)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (1)

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol I didn’t enjoy the third Letters to Santa as much as the previous two. I wasn’t bothered by the large number of newly added characters, I was disappointed that a lot of the familiar ones had disappeared. The finale of all the storylines was as I expected, but the way to them was less fun and sometimes didn’t make sense. I found Wojciech's story completely illogical, Malgorzata's absence was obvious and anticipated, but I did not understand where Tosia had gone, and I’d rather not even comment on what else was happening around him. If it was up to me, I wouldn’t shoot a fourth one. ()

Galéria (43)