Peppermint - A bosszú angyala

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse. (Freeman Film)

(több)

Recenziók (4)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy visszavágó "seagal-féle" sztori modern trendekbe öltözve, egy bosszút álló nővel. Egy anya, akiből öt év alatt Ázsiában egy gyilkos drogbanda rettenthetetlen merénylője lett. Nem igazán tudjuk meg, hogy hogyan bukkant a nyomára, és azt sem, hogy lehetett annyi szerencséje, hogy minden ilyen szépen alakult. Egyszóval mint a régi 90-es években, amikor a "cool" paraméter elég volt, és nem volt szükség logikára. Az egyetlen logikus lépés a Pierre Morel rendező bevonása, de egy ilyen forgatókönyvvel ez sem segített. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol Pierre Morel's weakest film, it's a wonder that after a three-year break he came up with a completely bland B-movie that seems to have fallen out of the 90s. Thankfully Jennifer Garner is hot and she's pretty pissed off the whole movie, so watching her for 102 minutes doesn't hurt at all, but action-wise there's not much to stand for and the story follows the same template. I wasn't bored, but that's not enough for Morel. 60% ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol Pierre Morel, a seasoned action director and master of gritty stories, directs a video game for schoolkids that might succeed on a rainy afternoon on TV. Jennifer Garner was supposed to be a sort of modern alternative to Charlize Theron from Atomic Blonde, but she's not even close. It's not that she doesn't look cool enough and kick some ass here and there, but they don't allow her to stand out like her rival. A waste of time even for die-hard action movie fans. ()

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol I like Jennifer Garner quite a bit, but it seems to me that she has once again stepped way out of line by accepting the lead role in this action flick with its impotent screenplay. Not even a seasoned director like Pierre Morel was able to improve on this completely uninteresting and boring story. (35%) ()