Las Vegas - A bűnös város

(sorozat)
  • Egyesült Államok Sin City Justice
Krimi / Dokument
Egyesült Államok, 2017, 6x43 perc

Tartalmak(1)

1. Féktelen harag: Egy férfi, aki leszúrta a menyasszonyát, életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat. Egy elvetemült pár terhességet színlelve követett el bűncselekményeket.
2. Vértestvérek: Két testvér az igazságot keresi szüleik halála ügyében, akik egy ittas vezetéses baleset áldozatai lettek. Az újratárgyalás során az alperes a testvére ellen tanúskodik.
3. Nyolcvan dollárért: Ennek a szívszorító történetnek a főszereplője egy édesapa, akinek 15 éves fiát az iPadje miatt rabolták ki és ölték meg.
4. Vallomások: DNS-vizsgálatokkal kiderítik a támadó személyazonosságát, de az áldozat vallomása ellentmondásos. Két sztriptíztáncosnő összetűz egy ügyféllel egy Las Vegas-i klubban.
5. Dühroham: War Machine MMA-harcos bíróság elé kerül, mert súlyosan bántalmazta és megerőszakolta korábbi szeretőjét. A nőnek a bíróság előtt vállalnia kell pornófilmes múltját.
6. Elárulva: Easter Williams lövést kap a fejébe, miután rajtakapta férjét az ágyban egy másik nővel. A drámai tárgyalás az áldozat emlékeire támaszkodik - meggyőzi-e vallomása az esküdteket? (Investigation Discovery)

(több)

Galéria (7)