Állatorvosok a szavannán

(műsor)
  • Dél-afrikai Köztársaság Frontier Vets
Dokument / Reality-TV
Dél-afrikai Köztársaság, 2014, 13x25 perc

Tartalmak(1)

1. Oroszlánkölykök mentése: Először találkoznak egyetemi hallgatóink, majd hét órát utaznak a távoli klinikára. Megismerjük a félelmeiket, a bizonytalanságukat és azt, hogy tartanak a kudarctól.
2. Egy nehéz nap a munkában: Dr. Greg rákényszeríti diákjainkat, hogy látogassanak el egy helyi hagyományőrző fesztiválra, amihez egyiküknek sincs kedve. Vajon megváltozik a hangulatuk?
3. Elefánt végveszélyben: Roxanne hagyja hogy Ripple a hálóhelyen töltse az éjszakát. Később egy elefántkutatásra küldött keresőcsapatból mentőcsapat lesz.
4. 
5. Gyíkőrület: Tina érzelmi hullámvölgyben van, mert betege állapota újra rosszabbra fordult.
6. Isten veled, Agatha: Dr. Greg nem örül annak, hogy a csapat az átmulatott éjszaka után másnaposan tér vissza a munkába. Ráadásul Niven és Charlotte közt kényelmetlen helyzet alakul ki.
7. Kiskutya vészhelyzet: Drew és Agatha egy eltört lábú kutyán segít. Fiatalok egy csoportja hozta be, akiknek egy fillérük sincs.
8. Ne ítélkezz elhamarkodottan!: Charlotte egyre cinikusabb egy alultáplált fekete kutya gazdájával, mert az nem hajlandó vállalni a felelősséget.
9. Versengés: Dr. Greg darts versenyt szervez. A győztes lőheti az altató injekciót a zebrába a legközelebbi küldetésen. Roxanne telibe talál, de vajon meg tudja ismételni a lövést?
10. Tina és az eutanázia: Niven küszködik, amikor be kell oltania veszettség ellen egy ideges kutyát. Vajon sikerül teljesítenie a feladatot, vagy lobbanékony természete megakadályozza ebben?
11. A vadász: Egyesek úgy vélik, hogy Tina korábbi esete befolyásolhatja őt Bobby, az öreg kutya ápolása közben. Tinát kétely, bűntudat és szánalom gyötri, így nehezen hoz döntést.
12. Lépfene: Delarey kora reggel keresztülvág a Kruger Parkon, hogy lépfene mintákat vigyen egy szakértőhöz. Kitört a járvány?
13. Orrszarvúak és búcsúk: Doktor Greg észrevesz egy orrszarvút a kisrepülőről és a diákok rohamra is lendülnek, de sietniük kell, mert az orvvadászok bármelyik percben megérkezhetnek. (DIGI Animal World)

(több)