Tartalmak(1)

1985-ben a távirányítású szovjet űrállomás váratlanul elveszíti a kapcsolatot a földi irányítással. A Szaljut-7 a szovjet tudomány és űripar büszkesége, elvesztése nemcsak rombolná az ország imázsát, de a tragédia emberéleteket is veszélyeztet. Hogy megelőzzék a katasztrófát, az űrhajósoknak el kell érniük a Szaljut-7-et, és meg kell találniuk a hibát. Eddig azonban még senki nem dokkolt egy irányíthatatlan űrállomáson. Kezdetét veszi az űrhajózás történetének legkomplikáltabb küldetése. (Cinemax)

(több)

Videók (1)

Előzetes 1

Recenziók (2)

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol Russia's answer to America's Gravity. The Russians are certainly not doing badly at all. Technically they're excellent, the acting is decent too, and there are a few tense scenes. But there was something missing for a higher rating for me. A solid 65% ()

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol Visually, Salyut 7 was made very well. I also liked the narrative style supported by the appropriate musical accompaniment. It was really suspenseful at times, subtly touching, and also a bit funny. However, I would expect the Russians to avoid having an American-style ending. (75%) ()

Hirdetés

Galéria (43)