Az aranyrózsa barlangja 4.

(Tévéfilm)

Tartalmak(1)

1. rész: Sötét, fekete felhő tör a Földre, nyomában éhínség és pusztulás jár és egyre közeledik Fantaghiró birodalmához is. Így hozza őt össze a sors Parsel királyfival, aki ugyan még gyerek, mégis elszántan a fekete felhő nyomába ered, hogy visszaszerezze eltűnt kastélyát. Amikor a felhő Fantaghiró kastélyát is elragadja egész háznépével, szeretett testvéreivel és szerelmével, Romualdóval együtt, Fantaghiró csatlakozik Parselhez, hogy együtt jussanak el a sok gonoszság forrásához.
2. rész: Fantaghirónak és társainak végül sikerül túljárniuk Darken szolgái eszén és kijutnak a birodalmából. Elrabolt kastélyaikat is megtalálják egészen kicsire zsugorítva. Három napjuk van, hogy visszavigyék őket az eredeti helyükre és megszűnjön a gonosz varázslat. Ha nem sikerül, a kastélyok lakóikkal együtt örökre eltűnnek e föld színéről. Az út azonban hosszú és viszontagságos... (M1)

(több)

Recenziók (1)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I really didn't enjoy this episode. It's painfully obvious how much they wanted to save money. There's a minimum of characters, a minimum of interesting locations, and just to be sure, some characters don't even return despite their importance to the story. The return of some of the more familiar names is nice, but what's the point when the story is truly tragic? ()

Galéria (72)