Vakációeltérítés

(műsor)
  • Egyesült Királyság Holiday Hijack
Dokument / Reality-TV
Egyesült Királyság, 2011, 6x50 perc

Rendező:

Leo McCrea

Szereplők:

Tamsin Greig

Tartalmak(1)

Gambia: Egy luxusúton részt vevő csoportot eltérít Bella és Omar, hogy megmutassa nekik az igazi Gambiát, fapados szállással és étellel. Vajon ezzel örökre megváltoznak vakációs szokásaik?

Maldív-szigetek: Két pár felfedezi a világ egyik legnépszerűbb romantikus nyaralóhelye, a Maldív-szigetek sötét oldalát: egy helyi pár eltéríti őket, hogy a pult mögött dolgozzanak.

Mexikó: Két barát Surreyből exkluzív nyaralásra indul a mexikói Cancúnba, ott azonban eltéríti őket egy helybéli, aki arra kényszeríti őket, hogy családjánál lakjanak és neki dolgozzanak.

Kenya: Egy essexi családot egy kenyai nyaraláson rabolnak el a maszáj törzs tagjai, és luxusszálló helyett egy tehéntrágyából készült kunyhóban kell lakniuk. Az életük örökre megváltozik.

Jamaica: Amikor egy baráti társaságot jamaicai ötcsillagos nyaralásuk közben elrabol egy helyi család, rádöbbennek arra, milyen is valójában ez az ország és hogyan élnek itt az emberek.

UK: Négy brit turista Jamaicába indul nyaralni egy ötcsillagos üdülőhelyre. Megdöbbennek, amikor megtudják, hogy ehelyett valójában egy helyi családnál kell lakniuk. (TLC)

(több)

Galéria (7)