A Minden6ó

  • Egyesült Államok Bruce Almighty
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Bruce Nolan (Jim Carrey) népszerű tévébemondó a Channel 7 esti híradójában. Barátnője, Grace (Jennifer Aniston) rajong érte. Mindezek ellenére a férfi örökké elégedetlenkedik sorsával. Egy új műsorhoz keresnek vezetőt, de végül is nem őt választják. Elszabadul a pokol: kirúgatja magát, verekedik és egy nap alatt tönkremegy magánélete is. Istent kezdi el hibáztatni mindezért. Az Úr (Morgan Freeman) megjelenik előtte egy érdekes ember képében és okulásul átadja minden hatalmát a káromló tévésnek. Bruce-nak tetszik a korlátlan hatalom lehetősége és elfogadja az ajánlatot. A városban mindenki hozzá imádkozik és neki mondja el lelke legsötétebb titkait! Bruce megpróbál minden igényt kielégíteni, de hamar rájön, hogy Isten feladata nem is olyan könnyű! Grace elköltözik tőle és Bruce megtapasztalja, hogy sok mindent megváltoztathat, de a szabad akarat ellen nem tehet semmit. Azaz csak őszinte emberként, kemény munkával hódíthatja vissza szerelmét. (InterCom)

(több)

Videók (2)

Előzetes 1

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A Minden6ó című vígjáték első felében van néhány jó poén és Jim Carrey néhány jó alakítása, de a második fele csak egy újabb hamis és szentimentális erkölcsi mese a naiv amerikai mainstream számára. ()

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol The first half is fast-paced, funny and entertaining, I had a great time. But from the moment Bruce starts dealing with his emotional issues, the whole movie goes to hell. In the second half the screenwriter seems to have run out of ideas, the plot moves forward at a snail's pace and Bruce's clarification of his relationship with his partner is almost unbearable due to the level of sentimentality. But looking at the fantastic box office, I guess that's exactly what Americans want. Nothing for me. Oh, and one more thing, Jennifer Aniston, recently named The World's No.1 Celebrity, is a terrible actress. ()

Hirdetés

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol If it weren't so family oriented and if there were more humor, it could have been a really funny movie. Like this it is for everyone, but ultimately for no one. But even in this politically correct form, it's good fun with some great gags and the great Carrey/Freeman duo. It’s just that the potential could have been exploited a little more, or a lot more. ()

Galéria (76)