Határok nélkül

Előzetes

Tartalmak(1)

Az Angelina Jolie és Clive Owen főszereplésével készült romantikus kalandfilmben egy Londonban élő amerikai nő beleszeret egy orvosba, aki mindent megtesz a háborús országokban élők megsegítésére. (Paramount Channel)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Szolidan megfilmesített dráma, amelyet csak egy dologban lehet kifogásolni, de ez egy fontos dolog: a központi páros közötti kémia nem működik. De a film története túl erős, a különböző világhelyszínek pedig túl szépen vannak leforgatva ahhoz, hogy a film megőrizze az átlag feletti szintjét, és a néző nem fogja megbánni a filmmel töltött két órát. Hackford Túszharc című thrillerjével egy kalap alá veszem, és a befejezés miatt fogok emlékezni rá, illetve a hátborzongató digitális fekete fiúcska miatt, aki bizonyára többe került a produkciónak, mint Clive Owen. ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol Beyond Borders is a serious film full of clichés, though formally it is very fine. And the fact that it is thematically urgent with a lot of controversial African sequences doesn't make it a quality affair. ()

Hirdetés

Galéria (37)