Bad Boys - Mindent vagy többet

  • Egyesült Államok Bad Boys: Ride or Die (több)
Előzetes 6

Tartalmak(1)

Jerry Bruckheimer producer legendás akcióvígjátékok sorát készítette (A Karib-tenger kalózai, A nemzet aranya, A Sólyom végveszélyben, Armageddon és még sok mást), de a legnagyobb találmánya valószínűleg a Will Smith és Martin Lawrence párosával kitalált Bad Boys, ami az elképesztően látványos, őrült akcióival és még őrültebb poénjaival írta bele magát a filmtörténetbe. Hosszú várakozás után újra megbizonyosodhatunk róla: a Rosszfiúk egyre jobbak! (InterCom)

(több)

Videók (4)

Előzetes 6

Recenziók (1)

MrHlad 

az összes felhasználói recenzió

angol Mike and Marcus are back, and since the captain calls from beyond the grave to tell them he has another case for them, they won't be bored. But you might be a little. The fourth outing of the Bad Boys attempts to build on previous installments not only in style, but more importantly in story, and sometimes overdoes it with the nostalgia, references and recalling small details from twenty years ago. The heroes haven't moved anywhere, they repeat what they've always done, just with a lot of new completely useless characters and the most boring villains of the series around them. The action, however, is top-notch. It just needs a little more care next time, even in the scenes where no one is shooting at anyone. ()

Galéria (26)

Kapcsolódó hírek

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Pókember, Kraven és más filmek is csúsznak

Pókember, Kraven és más filmek is csúsznak

2023.07.29

Két hét telt el a színészsztrájk kezdetétől, és ahelyett, hogy bármilyen pozitív hír vagy jelzés érkezne arról, hogy a stúdió képviselői le akarnak ülni a szakszervezettel, és megállapodni a… (több)