Tartalmak(1)

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban... tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak. Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust. A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt... (InterCom)

(több)

Videók (14)

Előzetes 2

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Another American comedy that tries to rely on characters and absurdities. Absurdities are fine, but the film takes itself too seriously for them to work there. The characters are boring, mostly because the title characters are so transparent at first glance that you get bored just looking at them. No, it's just not funny at all. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol A really cool American comedy with lots of profanity. And I liked that the most. The movie is very sincere and enjoyable and that is thanks to its humor. What else do you want from an American comedy? ()

Hirdetés

Galéria (36)