Logan futása

  • Magyarország Logan szökése (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

A háború, a túlnépesedés és a környezetszennyezés túlélői hatalmas bunkervárosban élnek a huszonharmadik században, tökéletesen elzárva a külvilágtól. A rendszernek van egy szépséghibája: harmincéves korban halálos tánc vet véget a földi létnek. A körtánc elől egyre többen próbálnak megszökni, melyben egy titkos szervezet segít nekik. Francis és Logan olyan rendőri egységnél dolgozik, melynek feladata a szökevények felkutatása. Logan beleszeret a szervezet egyik tagjába, a csinos Jessicába. Elhatározzák, hogy ők is megszöknek ebből a világból. (Film Mánia)

(több)

Recenziók (2)

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol The subject is promising, but the execution sadly lags behind. It is a naive sci-fi with sets and characters that seem to have escaped from 1950s movies. This film has simply become outdated, whereas during the same time period, action movies were being made that can still be watched with a clear conscience today. I have a feeling that, in terms of the current reviews on FilmBooster, this film is highly overrated. Overall impression: 40%. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol The world created in the film is simply interesting. The rules are clearly given, but the purpose is to break them because not everything has to be exactly as it is. This is precisely what York's character reveals, showing that every society has its flaws and it is worth making a change. Of course, in a peaceful way. ()