Hazudj nekem!

(sorozat)
  • Egyesült Államok Love the Way You Lie
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2014, 6x45 perc

Forgatókönyvíró:

David Bartlett

Operatőr:

Mark Molesworth
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. A bérgyilkos: Amikor Bonnie Lee Bakley találkozott Robert Blake filmsztárral, nem sejtették, hogy kapcsolatuk évek múlva tragikus főcímként köszön vissza az újságokban.
2. Mellékhatások: Holttestet találnak egy értelmiségi család otthonában és egy titkolt magánéleti probléma kerül a tárgyalás középpontjába. Vajon gyilkosság vagy öngyilkosság történt?
3. Az eltűnt lány: Pegye és Eric Bechler tökéletes kaliforniai párnak tűnt. Egyikük azonban eltűnt egy hajóbalesetben. Vajon gyilkosság áldozata lett?
4. Egy viszony vége: Stephen és Angel egy társasági életet kedvelő, elbűvölő pár. Tökéletes párnak látszanak, leszámítva azt a tényt, hogy Angel nem Stephen felesége hanem a szeretője.
5. Rossz társaság: Senki sem örült, amikor Eddie Baugus elkezdett udvarolni Shannon Tylernek. Shannon családja és barátai aggódtak a fiú rossz hírneve miatt.
6. Megtörve: Egy kívülálló számára Tom és Darlene Foley boldog házastársaknak látszottak, de a barátok és a családtagok gyanították, hogy kapcsolatuknak van egy sokkal sötétebb oldala is. (Investigation Discovery)

(több)