Jem and the Holograms

  • Egyesült Államok Jem and the Holograms
Előzetes 2

Tartalmak(1)

Amikor egy kisvárosi tinilány alternatív videószenzációból pillanatok alatt világhíres szupersztár lesz, ő és a három tesója nekivágnak egy olyan útnak, amely csak egynek adatik meg a millióból, és rájönnek, hogy van olyan tehetség, ami túl különleges ahhoz, hogy rejtve maradjon. A Jem and the Holograms négy feltörekvő zenészlányról szól, akik egy csapásra meghódítják a világot, és eközben belátják, hogy akkor lehetsz a saját sorsod alakítója, ha rátalálsz a saját hangodra. (Freeman Film)

(több)

Videók (28)

A forgatástól 2 - Aubrey Peeples, Ryan Guzman, Hayley Kiyoko, Stefanie Scott, Molly Ringwald, Aurora Perrineau, Jon M. Chu, Juliette Lewis, Nathan Moore
A forgatástól 2 - Aubrey Peeples (színésznő), Ryan Guzman (színész), Hayley Kiyoko (színésznő), Stefanie Scott (színésznő), Molly Ringwald (színésznő), Aurora Perrineau (színésznő), Jon M. Chu (rendező), Juliette Lewis (színésznő), Nathan Moore (színész)
SZ: angol
07:26
A forgatástól 1 - Jon M. Chu, Molly Ringwald, Aubrey Peeples, Aurora Perrineau, Stefanie Scott
A forgatástól 1 - Jon M. Chu (rendező), Molly Ringwald (színésznő), Aubrey Peeples (színésznő), Aurora Perrineau (színésznő), Stefanie Scott (színésznő)
SZ: angol
03:27