Nagyváros: út a halálba

(sorozat)
  • Egyesült Államok Dead on Arrival

Tartalmak(1)

1. Út a pokolba: Kristi elhagyja szülővárosát, mert filmszínésznő szeretne lenni Los Angelesben. Amikor találkozik egy dörzsölt casting ügynökkel, a hollywoodi álom sokkoló rémálommá válik.
2. Ez már nem Kansas: Amy New Yorkba költözik, hogy szociális munkásként dolgozzon. Legjobb szándékai ellenére azonban szembesülnie kell a város sötét oldalával is.
3. Borzalmak kórháza: A nagyvárosba került Kathryn munkát kap a legendás Bellevue kórházban, ahol olyan megdöbbentő szörnyűséggel találkozik, amely az egész várost megrázza.
4. Tánc az ördöggel: Catherine New Yorkba költözik, hogy valóra váltsa táncosnői karrierről szőtt álmait. Egy szerelmi háromszög miatt azonban álmai erőszakos rémálommá válnak.
5. Végzetes mánia: Rebecca Oregonból érkezik, hogy hollywoodi színésznővé váljon, de hamarosan rádöbben, hogy a hírnév sötét oldala félelmetesebb lehet annál, mint gondolta volna.
6. Rock and roll rémálom: Tim szülővárosát hátrahagyva Oregonba költözik, mert vonzza a város pezsgő zenei élete. Munkát kap egy rockklubban, de rádöbben, hogy a hely sötét titkokat rejt. (Investigation Discovery)

(több)