CSI: Cyber helyszínelők

(sorozat)
  • Egyesült Államok CSI: Cyber
Filmrészlet 8
Krimi / Dráma
Egyesült Államok, (2015–2016), 21 h 59 perc (Percek: 40–44 perc)

Zeneszerző:

Jeff Russo, Ben Decter

Szereplők:

Patricia Arquette, James van der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz, Hayley Kiyoko, Ted Danson, Kenneth Mitchell, Joe Reegan, Mckenna Grace (több)
(további alkotók)

Évad(2) / Epizódok(31)

Tartalmak(1)

A CSI: helyszínelők legújabb spinoffjában az FBI kiberbűnözéssel foglalkozó különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg. Az egységet a kiváló viselkedéselemző, kiberpszichológus, Avery Ryan vezeti. Avery valaha pszichiáterként dolgozott, mígnem egy nap meghekkelték a számítógép rendszerét, és meggyilkolták az egyik paciensét. A zseniális pszichiáternő a nyomozás során kapcsolatba került az FBI-jal, és hamarosan csatlakozott is hozzájuk. Avery nyomozótársa, Elijah Mundo FBI ügynök a tengerészetnél is szolgált, és a harcászati eszközök kiváló szakértője. Az egység FBI-os technikai zsenije - a kissé magának való -, Daniel Krumitz. Avery vállalkozó szellemének köszönhetően a csapatnak két igen különleges tagja is van. Avery az általa létrehozott "hack for good" program keretében egyes kiváló hekker bűnözőknek felajánlotta, hogy börtönbüntetésük letöltése helyett neki dolgozzanak. Így került a csapatba a fiatal Raven Ramirez, aki a nyomozókkal töltött két évi munkája alatt a közösségi médiatartalmak és a legújabb a kiberirányzatok szakértőjévé vált. Szintén a "hack for good" program keretében vették fel nemrégiben Brody Nelsont. Mivel Nelson újonc, sötét múltja miatt még bizonyítania kell. Avery csapata a dörzsölt és ambiciózus Simon Sifter nyomozón keresztül tarja a kapcsolatot az FBI- al. A számítógépes világhálón a bűnözök arc és név nélkül követik el tetteiket, a pénzes tranzakciók útjai szinte lenyomzhatatlanok és minden egyes gombnyomásnak beláthatatlan következményei lehetnek... Avery és zseniális nyomozócsapata azonban méltó ellenfele a kiberbűnözök világának. (AXN White)

(több)

Videók (15)

A forgatástól 5 - Mary Aiken
A forgatástól 5 - Mary Aiken (forgatókönyvíró)
SZ: angol
02:19
A forgatástól 4 - Shad Moss
A forgatástól 4 - Shad Moss (színész)
SZ: angol
01:48
A forgatástól 3 - Patricia Arquette, Anthony E. Zuiker, Jerry Bruckheimer, Pam Veasey, Ann Donahue, Peter MacNicol, Charley Koontz, Shad Moss, James van der Beek, Hayley Kiyoko
A forgatástól 3 - Patricia Arquette (színésznő), Anthony E. Zuiker (forgatókönyvíró), Jerry Bruckheimer , Pam Veasey (forgatókönyvíró), Ann Donahue (forgatókönyvíró), Peter MacNicol (színész), Charley Koontz (színész), Shad Moss (színész), James van der Beek (színész), Hayley Kiyoko (színésznő)
SZ: angol
03:29
A forgatástól 2 - Mary Aiken
A forgatástól 2 - Mary Aiken (forgatókönyvíró)
SZ: angol
02:30
A forgatástól 1 - Jerry Bruckheimer, Patricia Arquette, James van der Beek, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Pam Veasey, Shad Moss, Hayley Kiyoko, Peter MacNicol
A forgatástól 1 - Jerry Bruckheimer , Patricia Arquette (színésznő), James van der Beek (színész), Carol Mendelsohn (forgatókönyvíró), Anthony E. Zuiker (forgatókönyvíró), Ann Donahue (forgatókönyvíró), Pam Veasey (forgatókönyvíró), Shad Moss (színész), Hayley Kiyoko (színésznő), Peter MacNicol (színész)
SZ: angol
01:55