Hókirálynő 2.

  • Oroszország Sněžnaja koroleva 2 (több)
Előzetes 7

Tartalmak(1)

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel. Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgája volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán. Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm kapva kap az alkalmon, ő is jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét... A Hókirálynő 2.-ben visszatérnek az első részben megismert kedves szereplők, Orm, Gerda, Luta, Kai és a kalózlány, Alfida. Mókás pillanatok és félelmetes kalandok sora vár rájuk és segítőikre. Megtudhatjuk, hogy az igaz barátok még a legnagyobb bajban is számíthatnak egymásra, és hogy mindig az egyenes út a legrövidebb. (Freeman Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes 7

Recenziók (2)

Jeoffrey 

az összes felhasználói recenzió

angol This installment is less interesting and well-executed than the first one when it comes to the plot. The main idea was quite simple, the storyline and its denouement quite predictable. I found the first installment quite interesting, whereas I was quite bored sometimes when watching this sequel. Plus, the fact that the main protagonist was supposed to be Orm, whom I enjoyed in the first installment, did not help. In my opinion, the elf could not keep it very interesting or entertaining by himself. The animation was about the same standard as the first installment; I liked the soundtrack a bit more. It may not be bad for kids; however, as an adult I found it to be just a weaker average of 4.5/10. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Sequel, which could easily pass as a standalone film, because although there are some characters from the previous installment, the continuity is quite loose. The animation is still quite good, but I simply find the story uninteresting. It's so predictable and it bores me. Moreover, the main hero seems annoying to me here. ()

Hirdetés

Galéria (87)