Tartalmak(1)

A füstös bárok és privát klubok mélyén található a pókerezők titokzatos, izgalmas világa. Itt vadászik kis és nagy halakra Charlie és Tiffany, a két szélhámos, akik ezúttal beszerveznek két remek pókerest a legújabb balhéjukhoz. Azonban elkövetnek egy óriási hibát: a helyi gengszterfőnök pénzét nyerik el az egyik rászedhető emberétől. Fejükkel a célkeresztben kénytelenek mindent egy lapra feltenni, és kihívni egy mindent eldöntő, kockázatos partira az élő legendát, Deant. De kiderül, hogy a kártyaasztalnál ott ül a kifosztott gengszterfőnök is... (UIP-Duna Film)

(több)

Recenziók (2)

Prioritize:

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol The film was well made, very well cast and the theme was appealing enough for me to be greatly entertained. Gabriel Byrne’s role was a perfect fit for him and I also loved the performance of Sylvester Stallone, whom I like much better in these calmer roles of aging gangsters/gamblers than a retired John Rambo or Rocky Balboa. The problem was that the story was too monotonous, I guess I was expecting a slightly livelier plot. ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol A plethora of gorgeous actors in an attractive setting. Another variation of Ocean’s Eleven starring a badass, but again, lacking the necessary quality parameters. ()