Tartalmak(1)

A füstös bárok és privát klubok mélyén található a pókerezők titokzatos, izgalmas világa. Itt vadászik kis és nagy halakra Charlie és Tiffany, a két szélhámos, akik ezúttal beszerveznek két remek pókerest a legújabb balhéjukhoz. Azonban elkövetnek egy óriási hibát: a helyi gengszterfőnök pénzét nyerik el az egyik rászedhető emberétől. Fejükkel a célkeresztben kénytelenek mindent egy lapra feltenni, és kihívni egy mindent eldöntő, kockázatos partira az élő legendát, Deant. De kiderül, hogy a kártyaasztalnál ott ül a kifosztott gengszterfőnök is... (UIP-Duna Film)

(több)

Recenziók (2)

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol A plethora of gorgeous actors in an attractive setting. Another variation of Ocean’s Eleven starring a badass, but again, lacking the necessary quality parameters. ()

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol The film was well made, very well cast and the theme was appealing enough for me to be greatly entertained. Gabriel Byrne’s role was a perfect fit for him and I also loved the performance of Sylvester Stallone, whom I like much better in these calmer roles of aging gangsters/gamblers than a retired John Rambo or Rocky Balboa. The problem was that the story was too monotonous, I guess I was expecting a slightly livelier plot. ()